SHEMBJA E TEATRIT KOMBËTAR, VRASJE E HISTORISË

PROTESTË LIDHJA E LIDHA E SHKRIMTARËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTARË  “ALEKSANËR MOISIU” NË AUSTRI

Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë Z. Edi Rama.

P R O T E S T Ë

Kundër aktit barabar të shembjes së Teatrit Kombëtar. Me hidhërim e pritem aktin e shembjes së Teatrit Kombëtar në Tiranë. Shembjet e ndërtesave me aq vlera në jetën kulturore të qytetarit shqiptar nga secili cep i Shqipërisë është i pa arsyeshëm, është i dëmshëm dhe nga kjologjikisht: Akt antikombëtar!Të gjithë pushtuesit kanë rrënuar tempuj shqiptar, ju si njeri me shkollim nga bota e artit, u renditët në grupin e shkatërruesve.

Arsyetimi i shembjes është qesharak, cinik dhe antinjerëzor! Ky akt përket me logjikënshkatërruese gjithandej errësirave shpirtërore në glob. Akti juaj është imazh i keq e agresiv për shqiptarët kudo! Me hidhërim të thellë!

Hazir Mehmeti, kryetar i LSHKSHA “Aleksandër Moisiu” në Austri

Adresa: Adolf Loos Gasse 6/22/ 10, 1210 Wien

Telefoni mobil: 0043 / (0)676 5448293/ E-mail: info@moisiu.eu

Web: www.moisiu.eu              PROTESTË LIDHJA E