Romani që flet për Epopenë e familjes Jashari

Lulzim Osmanaj sjell romanin Lufta e Jasharëve në lidhje me ngjarjet e paraluftës dhe luftës së fundit në Kosovë. Vetë autori në postimin e fundit në rrjetin facebook shkruan:

Për herë të parë në letërsinë tonë pas 22 viteve kemi të shkruar një roman që për temë ka luftën heroike të komandantit legjendar Adem Jasharit. Romanin mund ta gjeni në librarinë Artini në Prishtine, në libraritë ambulantore të sheshit të kryeqytetit, në muzeun historik të kompleksit Adem Jashari në Prekaz si dhe direkt te autori në Heilbronn të Gjermanisë.Çmimi i librit kushton 12€.
Romanin për gjithë bashkatdhetarët qe jetojnë në Gjermani kushton 13,70€ kurse në Zvicër,Austri,Itali,Skandinavi,Benelux dhe gjetiu kushton 15,70€ duke perfshirë edhe postën.