Tri promovime librash në tri qytete të Zvicrës

Lebit Murtishi
Lebit Murtishi

Promovimi i veprave “Poezi dhe dy monodrama”, “Vargu magjik”, “Ankthi i arte” dhe “Udhët e yjeve” të autorit të mirënjohur Lebit Murtishi. (Referues: Zeke Krasniqi, Idriz Mehmeti, Isuf Ismajli, Skender Buqpapaj)

Data: 3.11.2013 ,
e diele në ora 15.00.
Adresa: Amthausgasse 3,
3011 Bern.

 

 

 

Mehmet Kajtazi
Mehmet Kajtazi

Përurimi i librit “Sy më sy me diellin- Biografi e Mehmet Kajtazit“.
Data: 16.11.2013 ,
e shtunë në ora 17.00 .

Adresa:
Restorani “Al Grotto” (përballë Conforamës),
Route de Reculan,
1024 Ecublens VD.

 

 

 

 

 

 

Brahim Abdyli
Brahim Abdyli

“Krijimtaria letrare e Brahim Avdylit në Zvicër, dhe disa vlera të saj” (promovimi i disa veprave, si “Qielli i paprekur”, “Vetëvrasja e një poeti”,..). (Referues: Nexhat Maloku, Bardhec Berisha, Mehmet Haxhosaj, Mr. Muhamet Rogova)

Data: 7.12.2013 ,
e shtunë në ora 16.00.
Adresa:
Pestalozzi Bibliothek Hardau PBZ,
Norastrasse 20,
8004 Zürich.

Në ndërkohë mund të ketë edhe ndonjë ekspozitë apo organizim tjetër, por do të njoftoheni sapo të kemi informatat e duhura. Për detaje, shikoni web-faqen tonë :  http://www.shkshz.ch/

Për Kryesinë e SHKSHZ, kryetari:
Besnik Camaj