Promovim

shshz

Shoqata e Krijuesve Shqiptarë në Zvicër
fton të gjithë autorët dhe dashamirët e librit
në përurimin e librit:

“SY MË SY ME JETËN”
Biografi e Mehmet Kajtazit

Botues : Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës

Para 10 vitesh, Mehmet Kajtazi ndërroi jetë për një Lindje në Qiell dhe Një diell tjetër.

Këtë datë e shënojmë me promovimin e librit:  SY MË SY ME JETËN -­‐ Biografi e Mehmet Kajtazit.

Informatat për promovimin

Data: 16 nëntor 2013, e shtunë

Vendi:  Restorani Al Grotto, Route de Reculan, 1024 Ecublens VD (përballë shitores Conforama) 24 Ecublens

Programi:  17h00 -­‐18h00 Përurim i biografisë / 18h00-­‐19h00 Aperitiv

Kontakti:  076-­‐341 43 41      shkshz@hotmail.ch

Për Shoqatën e Krijuesve Shqiptarë në Zvicër, kryetari:

Besnik  Camaj