Osman Osmani: SKËNDER IBISHI – LIRIA NUK KA ÇMIM

  “…Kam bindje të thellë, se ardhmërinë e jetës sime do ta kaloj i lirë në Kosovën e lirë, një jetë të cilën e kemi merituar të gjithë: jetën e një populli të kulturuar dhe të civilizuar europian. Këtë që po them, e kam thënë edhe para disa vjetësh, gjë për të cilën shkova edhe … Continue reading Osman Osmani: SKËNDER IBISHI – LIRIA NUK KA ÇMIM