NJOFTIM

Te nderuar bashkatdhetare.  Shkolla shqipe ne Kantonin Thurgau ka nevoje edhe per tre punonjes te Arsimit ne gjuhen Shqipe

Kerkojme tre mesues-e te Arsimit per Shkollat Shqipe ne:

-Kreuzlingen 2 deri 4 ore mesim ne jave si dhe mundesi zgjerimi ne rrethine
-Sulgen,Kradolf 2 deri 4 ore ne jave si dhe mundesi zgjerimi te oreve ne Bürglen dhe rrethine
-Weinfelden 2 deri 4 ore ne jave si dhe mundesi zgjerimi edhe ne rethine te Weinfeldenit

Kandidatet e mundshem duhet te kane ngritje profesionale shkollore perkatese per mesim ne gjuhen Shqipe

Perparesi kane kandidatet qe kane pervoje ne Arsim dhe qe banojne afer ketyre Komunave ne fjale por natyrisht nuk perjashtohen edhe te tjeret qe kane interes qe femijeve tane shqipetare te ndihmohen ne mesimin e gjuhes shqipe

Paraqitja e kandidateve mund te behet nepermjet adreses se meposhtme, si dhe telefoni.

Nexhat Hyseni koordinator i LAPSH-it per Kt. Thurgau

Tel 078 788 91 26 mbas ores 19.00
Amriswilerstrasse 21
8590 Romanshorn

Ps. Ju lutem qe sipas mundesive tuaja ti njoftoni te gjithe kandidatet e interesuar qe mund te ndihmojne femijet shqipetare te mesojne edhe ne gjuhen Shqipe.