Njoftim – Hapja e zyrës për shërbime juridike në Kantonin Vuad

Të nderuar miq, klientë dhe ju ndjekës të informatave të Zyrës juridike – Begzati,

Jemi të nderuar që t’ju informojmë se, duke filluar nga data 1 shtator 2019, zyra jonë e hapë përfaqësinë e saj edhe në Lozanë (Lausanne).

Adresa : Place de la Gare 12 (në afërsi të stacionit të trenit).

Klientët pranohen vetëm me termin të paracaktuar paraprakisht.

Numri i telefonit për të caktuar termin është 032 731 99 64, ose përmes e-mail: www.cabinet-begzati.ch

Ju mirëpresim! www.zyra-begzati.ch