Njoftim

227

Njoftojmë krijuesit, shkrimtarët, dashamirët e fjalës së shkruar se SHKSHZ, në kuadër të aktivitetit të saj letrar, mbanë takim me shkrimtarin (tashmë të njohur) Muharrem Blakaj. Me këtë rast do të prezantohet opusi letrar i autorit dhe do të bëhet promovimi i romanit “PARAARDHËSIT” dhe i librit të tij të fundi “MËNDESHA” (përmbledhje tregimesh). Për veprën letrare të shkrimtarit Muharrem Blakaj do të flasin shkrimtarë dhe kritik letrar. Prani e juaj në këtë takim dhe pjesëmarrja në këtë bashkëbisedim i japin kuptim e përmbajtje takimit dhe debatit letrar. Takimi mbahet në St. Gallen, më 19 janar, (e shtunë) 2019, duke filluar nga ora 15:00
Mirë se vini!

Adresa:
Waaghaussaal
Marktplatz Bohl
9004 St. Gallen
Tel: 076 1965 62