Nisë të ndërtohet Memoriali i Shkëlzen Haradinaj

Në qendrën e qytetit të Pejës, ka nisur ndërtimi i Memorialit të heroit Shkëlzen Haradinaj dhe 183 heronjve dhe dëshmorëve të komunës së Pejës. Është bërë e ditur se punimet kanë filluar sot, ndërsa thuhet të jetë projekt i mbështetur nga komuna dhe pritet të inaugurohet më 16 qershor, që njihet si dita e clirimit të Pejës.

Ndërkohë në Pejë gjendet sheshi me emrin e Shkëlzenn Haradinaj, ku është edhe libri me emrat e të rënëve në luftën e fundit në Kosovë.