Nga 22 qershor 2020 – Abetare Online për fëmijë  

Gjuha jonë e bukur shqipe duhet të flitet në të gjithë botën, veçanërisht në shtëpitë e shqiptarëve!, shkruan Lincoln Center Shkodër

Më në fund po realizojmë dëshirën tonë të madhe për t’u ardhur në ndihmë të gjithë emigrantëve shqiptarë nëpër botë me anë të programit Abetare Online, ku fëmijët mund të mësojnë të flasin, shkruajnë e lexojnë shqip me mësues me shumë vite të sukseshme përvoje në mësimdhenie.

Programi është i përshtatshëm për moshat 6-7 vjeç dhe është i ndarë në dy plane: për fëmijë që dinë të shkruajnë e lexojnë dhe ata që nuk munden ende.

????? ?? ?? ???????!

Për më tepër klikoni në linkun: https://lincolnalbania.org/2020/06/abetare-online/

Mund të na kontaktoni në inbox, apo email: shkoder@lincoln.org.al