Shteti i Kosovës ka nevojë për ndihmën tuaj!

E dashura mërgatë,
shteti i Kosovës ka nevojë për ndihmën tuaj!
Ju pa rreshtur dhe në çdo situatë të vështirë e keni ndihmuar Kosovën, ndihmat e juaja nuk janë ndalur asnjëherë për këtë ju jemi mirënjohës përgjithmonë.
Ndihma e juaj është e nevojshme edhe tash…. Albin Kurti

Linku i videos së Kryeministrit Albin Kurti për mbështetjen e mërgatës

Më poshtë i gjeni xhirollogaritë e Qeverisë së Kosovës ku ju mund ta ndihmoni shtetin tonë duke kontribuar për luftën kundër Covid-19