Musli

Musli

Një pjatë verore e pasur me plot vitamina, e rekomandueshme të hahet në mëngjes që t’iu mbajë të ngopur gjatë gjithë ditës.

Për të përgatitur këtë pijatë ju nevojitet:

200gr kos

4 lugë granola

Fruta sipas dëshirës (në foto e shihni që ka kivi, mana dhe boronica të zeza)

 

Mënyra e përgatitjes:

Pastrojmë frutat dhe e prejmë kivin në feta të holla

Fundin e pijatës e mbulojmë me kos. Anash hedhim granolat, dhe fillojmë radhisim frutat duke i vendosur në pijatë sipas dëshirës.

Lehtë, shpejtë dhe mjaft e shishme.