“Mirë se vini në Tavolinë” po vjen në Vjenë

Ekspozita “Mirë se vini në tavolinë” e artistit Artan Korenica, për herë të parë udhëton jashtë Kosovës. Për disa ditë me radhë do të shfaqet në 📌Vjenë.

Kjo ekspozitë sjell pranë jush historinë e nënës Ferdonije Qerkezi, e cila, sikurse edhe familjarë të tjerë të panumërt në Kosovë, pas gati një çerek shekulli akoma pret të dijë për fatin e katër fëmijëve dhe burrit të saj, të cilët u rrëmbyen me dhunë nga regjimi serb gjatë luftës së fundit në Kosovë.

E hapur:
03/06/23 10:00 – 18:00
04/06/23 10:00 – 18:00
05/06/23 10:00 – 21:00
06/06/23 10:00 – 21:00
07/06/23 10:00 – 18:00

Hyrja falas! //Ministria e Kultures, Rinisë dhe Sportit RKS//Prointegra.ch//