MË SHUMË SE 10 000 RASTE TË REJA BRENDA  24 ORËVE NË ZVICËR

Këshilli Federal mund të shpallë masa të reja të sot. Një konferencë për shtyp është planifikuar për në orën 2:30 pasdite, në prani të Alain Berset, Viola Amherd dhe Ueli Maurer.

Pas Jurës, Gjenevës dhe Neuchâtel, kantonet e Vaud dhe Fribourg njoftuan të martën mbylljen e restoranteve, bareve, kinemave, muzeve, nga e dita e mërkure 4 nëntor deri më 30 nëntor.

10,073 raste të reja të koronavirusit në 24 orë.

Zvicra ka 10,073 raste shtesë të koronavirusit sot e mërkure, brenda 24 orësh, sipas shifrave nga Zyra Federale e Shëndetit Publik. 73 vdekje shtesë dhe 247 pacientë u shtruan në spital, njofton gazeta Le Temps.

MLH