Mbështetje e gjithanshme për Arbër Bullakajn, kandidat për parlamentin zviceran

Kandidati shqiptaro-zviceran për ulësen në parlamentin federal të Zvicrës, Arbër Bullakaj ka marrë përkrahje të fuqishme nga shumë individë, shoqata e organitzata me renome anë e mbanë Zvicrës.

Bashkëatdhetarët tanë të Kantonit St. Gallen janë të anagzhuar prore në fushatën e kandidatit Arbër Bullakaj dhe së fundi kanë dalur edhe me nje apel konkret. Në vijim apeli i tyre:

Të nderuar votues e përkrahës të Arber Bullakaj-t që udhëtoni sot e nesër për pushim votoni sot e nesër para se të udhëtoni për pushim. Ata që keni marr fletvotimet ju lutemi mos i hudhni. Për sqarime si të votohet për kandidatin e preferuar mund të konsultoheni te këta nr. të telefonit:

078 615 27 35 Wil e rrethine

078 648 30 02 St. Gallen

076 268 12 14 St. Gallen

079 797 28 67 St. Gallen

076 588 71 13 Buchs

078 609 04 76 Rapperswil/Jona

Të nderuar bashkëatdhetar që jetoni në Zvicërr, përkatesisht në Kantonin St.GallenNë kuader të zgjedhjeve Nacionale të 20 Tetorit në Zvicërr, Partia social demokrate Zvicërane e ka nominuar për kandidat për deputet në parlamentin Zvicëran, Shqiptarin Arbër Bullakaj.Në Pika Obersee-St.Gallen, kemi organizuar një Tubim në mbeshtetje për kandidatin Shqiptar Arbër Bullakaj, me 29.Shtatorë.2019, në <<Neuhof.9 8645 Jona>>, duke filluar nga ora 15:30.E pranishme do të jetë edhe Kandidatja Zvicërane Karin Blöchlinger.Ftoheni që të merrni pjesë në këtë Tubim, që ta mbeshtesim kandidatin Shqiptar Arbër Bullakaj.Mos harro, EJA EDHE TI!Bashkë është e mundshme.

Gepostet von Blerim Metaj am Mittwoch, 25. September 2019

 

Fair Wil

Bei FAIR Wil haben wir viele Menschen, die aktuell in der Isolation leben. Wenn sie Unterstützung brauchen bei administrativen Belangen, wissen sie nicht wohin. Da haben wir gesagt, da müssen wir Abhilfe schaffen und einen Ort schaffen wo man niederschwellig beraten wird.#teamarber #arber2019 #ichwählearber

Gepostet von Arber Bullakaj am Sonntag, 29. September 2019

Ftojmë të gjithë bashkëkombasit/et me të drejtë vote që të shfrytëzojnë të drejtën e tyre dhe ndër të tjera të votojnë për shqiptaro-zvicerianin Arbër Bullakajn në parlamentin federal!

Për të mësuar më shumë rreth profilit dhe anagzhimit të Arbër Bullakajt shihni edhe vegët në vijim:

Shqiptaro-zvicerani Arbër Bullakaj nominohet si kandidati i parë për zgjedhjet e Parlamentit nacional të Zvicrës

I treti në listë: Arber Bullakaj në pozitë të favorshme garuese për Parlamentin e Zvicrës

Arbër Bullakaj – Shqiponja me dy zemra