Masakra në lokalin “Panda” në Pejë kishte ndodhur me 14 dhjetor 1998.

Komunikatë për shtyp

 Ambasada jone u ka dërguar përfaqësive diplomatike në Zvicër si dhe Departamentit Federal për Punë të Jashtme artikujt e fundit (në gjuhen angleze) rreth inskenimit nga aparati shtetëror serb të vrasjes së gjashtë fëmijëve serbë në Pejë, si pjesë e politikës serbe për të mashtruar opinionin e huaj, gjoja për “terrorizimin” e praktikuar nga UCK-ja ndaj popullatës civile serbe.

Masakra në lokalin “Panda” në Pejë kishte ndodhur me 14 dhjetor 1998.