Live EVENT: 15.11.2022 – Mbrojtje nga tymi i duhanit & lënia e duhanit

Live EVENT: 15.11.2022 Mbrojtje nga tymi i duhanit & lënia e duhanit A është duhanpirja temë për Ju, apo në rrethin Tuaj? A dëshironi të ndryshoni diçka në këtë çështje? Atëherë emisioni i drejtëpërdrejtë në internet me temën mbrojtja nga tymi i duhanit dhe lënia e duhanit është për Ju! Shikoni emisionin falas në internet! … Continue reading Live EVENT: 15.11.2022 – Mbrojtje nga tymi i duhanit & lënia e duhanit