Live EVENT: 15.11.2022 – Mbrojtje nga tymi i duhanit & lënia e duhanit

Live EVENT: 15.11.2022
Mbrojtje nga tymi i duhanit & lënia e duhanit
A është duhanpirja temë për Ju, apo në rrethin Tuaj?
A dëshironi të ndryshoni diçka në këtë çështje?

Atëherë emisioni i drejtëpërdrejtë në internet me temën mbrojtja nga tymi i duhanit dhe lënia e duhanit është për Ju! Shikoni emisionin falas në internet! Parashtroni pyetje në mënyrë anonime në chat! Emisioni i drejtëpërdrejtë në internet është në gjuhën Shqipe!