Urime festat e fundvitit!

24 dhjetor 2013
Kuvendi i Shqiptarëve te Zvicrës uron gjithë bashkatdhetarët e besimit të krishterë në Zvicër dhe ne mbarë boten me rastin e festës së Krishtlindjes.
Urojmë që viti tjetër të sjellë shumë paqë, dashuri, shëndet dhe mbarësi për të gjithë Shqiptarët kudo që gjenden.
Kuvendi i Shqiptarëve të Zvicrës beson, se viti i ri do jetë vit i prosperitetit, i integrimeve, zhvillimit ekonomik dhe mirëqënjes sociale  për të gjithë shqiptarët.

Gëzuar!
Kuvendi i Shqiptarëve te Zvicrës