Kujtojmë e nderojmë  Ismail Qemalin në103 vjetorin e kalimit në përjetësi

Sot në 103 vjetorin e kalimit në amshim të Qemal bej Vlorës, të njohur thjesht si Ismail Qemali (Vlorë, janar 1844 – Peruxhia, 24 janar 1919), kujtoj me pietet këtë figurë madhore, themelues të shtetit të parë shqiptar dhe farkëtar i parë i Deklaratës së Pavarësisë dhe kryetari i këshillit të ministrave të Qeverisë së Përkohshme të Shqipërisë.

Me këtë rast po postoj monumentet dhe shtatoret e Ismajl Qemailit që kam shkrep në Vlorë, Prishtinë e Tiranë.

( Me tekst e foto autoriale të Rexhep Rifatit)