Klima e Investimeve në Kosovë

Te nderuar perfaqesuese te bizneseve shqiptare,

Fillimisht me lejoni qe ne emer te ambasades se Kosoves ne Berne, t’ju falenderoj per pjesemarrje dhe diskutim aktiv ne sesion informuese “Klima e Investimeve ne Kosove” qe u zhvilluar me 22 qershor 2019 ne Bern.

Per informimin dhe konisderaten tuaj, te bashkelidhur luteni te gjeni njoftimin e Agjencionit Kosovare te Privatizimit per shpalljen e aseteve ne likuidim si dhe informacionin ne lidhje me kultivimin e shafranit nga kompania prodhuese TOKA:

  • Shpallje, Shitjen nr. 48 të Aseteve të Ndërmarrjeve në likuidim. DITA E OFERTIMIT DHE HAPJA E OFERTAVE: 17 KORRIK 2019, në“Sallën e konferencave – Hotel Grand” në Prishtinë, ndërmjet orës 10:00 dhe 12:00. PDF_01 (për shkarkim)
  • Prezantimet ne powerpoint te kompanise prodhuese TOKA ne lidhje me kultivimin e Shafranit. PDF_02 (për shkarkim)

Ne vijim te ketij e-mail mund te gjeni informacionin e derguar nga kompania prodhuese. Perndryshe safrani cilesohet si produkt bujqesor me vlere te arit.

Ju falemnderit per bashkepunimin tuaj dhe mos hezitoni te na kontaktoni per cdo eventualitet,

Me respekt,
Valbona Fazliu-Rrecaj
Minister-Counselor
…………………………………………………………………………..
Embassy of the Republic of Kosovo in Bern
Botschaft der Republik Kosovo in Bern
Ambassade de la République du Kosovo à Berne
Zähringerstrasse 25
CH-3012 Bern