4.2 C
Zurich, CH
Tuesday, October 23, 2018

Postimet e Fundit

GRATË SHQIPTARE NDIHMOJNË TË PASTREHËT

Bëjmë gjëra të vogla, me dashuri të madhe Në përvjetorin e dymbëdhjetë me radhë të manifestimit kulturor-humanitar kushtuar bamirësisë së Shën Nanës Terezë, më datën...

Grupit “Rinia” në Zvicrës iu dorëzua shpërblimi i komunës prej 10 mijë frangash

Pas sportistëve shqiptarë, në Zvicër vëmendje e dukshme po i kushtohet edhe kulturës shqiptare. Në këtë vazhdë do shikuar manifestimin e mbrëmshëm  në lokalitetin...

GERMIN në disa qendra të Evropës vuri në lëvizje Projektligjin për Diasporën

Organizata Joqeveritare GERMIN në Cyrih dhe në disa qendra evropiane arriti të tubojë mërgimtarë, kryesisht ekspertët e ri, që aktualisht punojnë në institucione të...

Ftesë për promovimin e librit të Rexhep Rifatit, “Shtegtimet e një gazetari”

Promovimi mbahet në Bernë, më 26 Tetor 2018 nga ora 19 në Restorantin Mappamondo (Länggassstrasse 44, 3012). Për librin flet redaktorja, Prof. Migena Arllati....

Stop duhanpirjes – ruaj shëndetin dhe cilësinë e jetës 

Studime të ndryshme shkencore vërtetojnë dëmet që shkakton duhanpirja për trupin dhe shëndetin e njeriut. Të gjithë e dinë se pirja e duhanit jo...

Zgjedhja e Editorit

GERMIN në disa qendra të Evropës vuri në lëvizje Projektligjin për Diasporën

Organizata Joqeveritare GERMIN në Cyrih dhe në disa qendra evropiane arriti të tubojë mërgimtarë, kryesisht ekspertët e ri, që aktualisht punojnë në institucione të...

Ftesë për promovimin e librit të Rexhep Rifatit, “Shtegtimet e një gazetari”

Promovimi mbahet në Bernë, më 26 Tetor 2018 nga ora 19 në Restorantin Mappamondo (Länggassstrasse 44, 3012). Për librin flet redaktorja, Prof. Migena Arllati....

Stop duhanpirjes – ruaj shëndetin dhe cilësinë e jetës 

Studime të ndryshme shkencore vërtetojnë dëmet që shkakton duhanpirja për trupin dhe shëndetin e njeriut. Të gjithë e dinë se pirja e duhanit jo...

Diaspora si subjekt – e jo objekt i politikave shtetërore

Nga www.kallxo.com Diaspora shqiptare, përjashto homogjenitetit (përbashkësinë) gjuhësor, është shumë heterogjene (e llojllojshme). Me të drejtë pritet që qeveria e Shqipërisë dhe ajo Kosovës (mundësisht në...

Artistët arbëresh sollën në Francë, krahas këngët e lashtësisë edhe shumë miqësi e dashuri 

Viti i Skënderbeut ktheu shumë ansamble arbëreshe në tokat e të parëve bashkë me këngën e  lashtë shqipe dhe jo vetëm në trojet tona...

SHËRBIMET

  • Shërbimet dhe ofertat tona individuale
  • Ofertat tona për specialistë /
    institucione si dhe për mërgimtarë:
  • Të kuptuarit gjuhësor dhe kulturor
  • Puna e projektit me migrantët
  • Shërbime e oferta tjera të mundshme
  • Kostoja e shërbimeve
  • Llogaritjet