Italo Elmo:Shkrimtarja Ornela Radovicka ka botuar librin për këngëtarin e kompozitorin arbëresh Pino Cacazzo

Ishte 20 shkurti i një viti më parë, kur PINO CACOZZA u ngrit në qiell për të kënduar me engjëjt.  Shkrimtarja e mirë shqiptare, Ornela Radovicka ka botuar së fundmi një libër për poetin, këngëtarin dhe kompozitorin e madh PINO CACOZZA, një vit pas zhdukjes së tij, duke përmbledhur rrugën artistike, kulturore dhe njerëzore të Zefit të dashur. Arbëreshët dhe shqiptarët të shpërndarë nëpër botë, edhe sot vajtojnë figurën e tij që jeton në veprën poetike, në veprimet, në mirësinë e tij.

I përjetshëm qoftë kujtimi për te!

Jam i nderuar që dhashë kontributin tim të vogël dhe modest, duke i dhënë një pjesë të materialit mikes sime shkrimtares Ornela, e cila ka bërë një gjest fisnik, bërë me zemër.

Për informacion . radovicka@libero.