Skender Hajdari

   

   

  Teknik i poligrafisë & dizajnues

  Ka mbaruar shkollën fillore dhe të mesme si teknik i makinës në Prishtinë, Republika e Kosovës.

  Prej vitit 1981 deri 1994 ai ishte një aktivist politik në lëvizjen e pavarësisë së Kosovës.

  Ai jeton në Zvicër që nga viti 1994, si emigrant politik dhe me kalimin e kohës ka absolvuar si tekno-poligraf në Shkollën e Dizajnit Aargau.

  Që nga viti 1989 ka punuar si botues i pavarur, dizajnë grafik, faqosje dhe redaktor imazhesh. Që nga viti 2005 ai punon dhe mirëmban edhe portalin www.prointegra.ch.

  Aktualisht punon si grafist profesionist në shtëpinë botuese të industrisë së automobilave “AW Verlag AG” në Dietikon.