26.6 C
Zurich
Tuesday, August 11, 2020

Florim Kadriu

0

 

 

Informatikë biznesi dhe qytetar aktiv

Florimi ka lindur në 1987 në Baden, Zvicër. Në fund të vitit 1988, ai u kthye në vendin e lindjes së tij Kërçovë, ku jetonte deri në vitin 2002, kur u kthye në Zvicër.

Ka përfunduar shkollën fillore dhe pastaj në vitin e parë në shkollën e mesme “Drita” në Kërçovë.

Pastaj, si një 15 vjeç, erdhi në Zvicër, ku mësoi gjuhën, u diplomua në shkollë administrative dhe aktualisht është në semestrin e fundit për Informatikë Biznesi.

Florimi është i angazhuar në mënyrë aktive në sindikatën Unia dhe në Partinë Socialdemokrate (PSd), ku ai për disa vite mbajti postin bashkëkryetarit të migrantëve socialdemokrat të PSd-së në kantonin AG ku edhe jeton.

Data protection
, Owner: (Registered business address: Germany), processes personal data only to the extent strictly necessary for the operation of this website. All details in the privacy policy.
Data protection
, Owner: (Registered business address: Germany), processes personal data only to the extent strictly necessary for the operation of this website. All details in the privacy policy.