FLUTURAT E NËNTORIT

FLUTURAT E NËNTORIT

Në një dritare
Të objektit të shkollës
Fluturat vështrojnë
Drunjtë dhe gjethet e zverdhura
Që lëkunden e bijnë në tokë
Dikush u troket fluturave
Dhe pastaj ato fluturojnë
Kah shqiponja dykrenare
E flamurit tonë
Kah fusha e saj e kuqe
Që me petale trëndafilash
E qëndisën fëmijët
Duke kujtuar Marigonën