Filmi “My Sekret War” i Rina Hajrës – fiton çmimin “Best Director of 2019” dhe “Best Editing of 2019”

Filmi “My Sekret War” i Rina Hajrës – fiton çmimin “Best Director of 2019” dhe “Best Editing of 2019” në Los Angeles Film Awards!

Filmi “Lufta ime Sekret” është një dramë psikologjike e luftës së fundit në Kosovë. Filmi përqendrohet në luftën e një gruaje të re për të kapërcyer egërsinë që përjetoi si një fëmijë në luftë. Filmi alternon midis momentit të tanishëm dhe të kaluarës, duke gërshetuar kujtesa historike.

I shkruar nga Rina Hajra, një refugjate, filmi është një testament i fuqishëm ndaj rezistencës njerëzore dhe fuqisë së faljes. Është një film me vetëdije shoqërore që eksploron temat e mizorisë njerëzore, refugjatët dhe çfarë do të thotë të kesh një shans të dytë në jetë.

Synopsis: Një vajzë e vogël e pafajshme përballet me egërsitë e luftës. Në momente terrori, ajo zbulon një sekret për dy ushtarët mizorë. Ajo zbulon një sekret që shkatërron identitetin dhe moralin e saj. Dhjetë vjet më vonë, i vendosur në një qytet në Amerikë, ajo takon një mik nga e kaluara e saj – i vetmi person që mund të zhbllokojë sekretin e saj të mbajtur gjatë. A do ta zbulojë sekretin e saj të lirë nga dhimbja e saj…

Kolona zanore mund të shkarkoher këtu: https://soundcloud.com/brucebray/sets/my-sekret-war-the-soundtrack/s-Ap8pJ?fbclid=IwAR0-gUOHrOuRDC8X4tmLhUSdaSUazWF4Y_7aAOj5lM-4xloLTFMXBBeui5o

www.rinahajrafilms.com