Falemnderime dhe disa foto nga eventi ‘Sofra’

Në postimin e tyre të fundit në rrjetin facebook, Shoqata Studenti në Zvicër falemnderon të gjithë të pranishmit që morën pjesë në eventin ‘Sofra’.

Shumë faleminderit për të gjithë ata që morën pjesë në eventin tonë Sofra të shtunën.
Shpresojmë që të gjithë keni kaluar një të shtunë të bukur dhe e keni shijuar festën me ne
Një falenderim i madh shkon për të gjithë ndihmësit që na mbështetën para dhe pas eventit, për mjeshtrit tanë të skarës Donatin dhe sigurisht për muzikantët tanë!
Shihemi se shpejti!
Shoqata Studenti
Rikujtojmë se Shoqata Studenti është krijuar në vitin 2000 për të gjithë studentët shqiptarë në Zvicër, ndërsa ‘Sofra’ mbetet eventi i tyre i parë dhe më i njohuri i shoqatës, që organizohet çdo vit.
Më poshtë mund t’i shikoni fotot nga eventi.