Ekspozita garuese e fotografisë SPC Photo Award në Cyrih

Ejani dhe shijoni vlerat e fotografisë artistike të ekspozuara. Takoni autorët e fotografive dhe bisedoni me ta në një ambient të këndshëm!

Ju keni mundësinë të vlerësoni fotografitë e ekspozuara! Për votim kërkohet prania fizike në lokalet e ekspozitës. Aty pranohet një kartelë me nr. të sigurisë dhe secili vizitor i ekspozitës mund të votoj për tri fotografitë e preferuara!

Adresa: Sihlquai 125, 8005 Cyrih, Zvicër
WEB: swissphotoclub.com

– E enjte, 01.12. 2022 17:00 – 20:00
(Hapja e ekspozitës)
– E premte, 02.12.2022 18:00 – 20:00
– E shtunë, 03.12.2022 12:00 – 15:00
– E diel, 04.12.2022 12:00 – 15:00
– E hënë, 05.12.2022 mbyllur
– E martë, 06.12.2022 mbyllur
– E mërkurë,07.12.2022 mbyllur
– E enjte, 08.12.2022 18:00 – 20:00
– E premte, 09.12.2022 18:00 – 20:00
– E shtunë , 10.12.2022 12:00 – 15:00
Përfundimi i votimit 15:00
Përfundimi &
Ndarja e çmimeve në ora
15:30