Debat mbi preokupimet kryesore të mërgatës së Kosovës në Zvicër

Në pallatin Volkshaus të Cyrihut, të shtunën e kaluar, më 19 shtator 2015 u mbajt një tryezë diskutimi me politikane e politikanë zvicerano-shqiptar, meqë rast në debat morën gjashtë parlamentarë dhe dy specialistë Në këtë tryezë, që u moderua nga Ariana Dragusha, gazetare e dialogplus.ch dhe Qëndresa Sadriu, kandidate për deputete nacionale nga Cyrihu, pjesë … Vazhdoni me leximin e Debat mbi preokupimet kryesore të mërgatës së Kosovës në Zvicër