5.4 C
Zurich
Dienstag, März 26, 2019

Osman Osmani, kryetar i shoqatës

Animator sociokulturor & sindikalist

Teuta Kerhani-Rifati, nënkryetare

Specialiste e diplomuar e sigurimeve

Fatmir Bajrami, bashkëthemelues dhe anëtare kryesie

Aktivist politik & punëtorë industrie

Zymrije Sylejmani, anëtare kryesie

Eksperte e migracionit (FA) dhe mësuese e specializuar për të huaj

Dr. Denis Nushi,anëtar kryesie

Doktor në Sociologji dhe ekspert i migracionit

Adelina Muhagjeri , anëtare kryesie

Studiuese e shkencave ekonomike

Rexhep Rifati, anëtar kryesie

Gazetar

Hilmi Gashi, anëtar kryesie

Ekspert migracioni dhe sindikalist

Ruzhdi Ibrahimi, anëtar kryesie

Ekspert i diplomuar i Sigurimeve shoqërore

Xhafer Sejdiu, anëtar kryesie

Punëtorë i kualifikuar ndërtimi dhe sindikalistë

Agron Ibraj, anëtar kryesie

Drejtues i punës me rini

Florim Kadriu, anëtar kryesie

Informatikë biznesi dhe qytetar aktiv

Kujtim Shabani, anëtar kryesie

Gazetar dhe ekspert i diplomuar i komunikimit

Skender Hajdari, arkëtar dhe editor i prointegra.ch

Teknik i poligrafisë

Postimet e Fundit

Zgjedhja e Editorit

Bukuritë e rralla të Bjeshkëve të Nemuna

Bjeshkët e Nemuna, janë njëra nga bukuritë e shumta natyrore që i ka Kosova. Peizazhet e bukura malore, me liqene dhe alpe, të bëjnë...

20 vjet nga bombardimet e Nato-s mbi forcat serbe

Sot u bënë 20 vjetë që nga nisja e bombardimeve të NATO-s kundër forcave serbe, që erdhi si vendim i bazuar në gjenocidin që...

Qëndresa Sadriu u zgjodh deputete e parlamentit të Kantonit Cyrih

Qëndresa Sadriu e Partisë Socialdemokrate (PS) të rrethit  Bülach në Kanton të Cyrihut, sot me 24.03.2019 u zgjodh deputete në Parlamentin e Kantonin më...

Shoqata “Parandalo” hap lokalin e saj në Orlikon të Cyrihut

Me rastin e inaugurimit të objektit të ri, ku morën pjesë anëtarë të shumë të kësaj shoqate (shqiptarë , zviceranë e të tjerë) që...

Lidhur me krimin e përbindshëm në Bazel

Pardje, më 21. Mars 2019, (Dita e parë e pranverës), gjatë kthimit në shtëpi nga shkolla në pushimin e drekës një vogëlush 7-vjeçar nga...