7.2 C
Zurich
Thursday, February 29, 2024

Votoni kolegun minator Elton Debreshin si përfaqësues në Parlamentin e Shqipërisë!

Në një shkresë dërguar portalit tonë prointegra.ch, sindikalistët shqiptarë të Unia Cyrih-Shafhuazen shprehin solidaritein dhe mbështetjen e plotë për kolegun e tyre sindikalist, minatorin Elton...

Sindikatat në Zvicër ishin prore mbështëse të lëvizjeve për barazi shoqërore!

Më 7 shkurt të këtij viti ne revokuam 50 vjetorin e arritjes së të drejtës së grave në Zvicër për të votuar. Më në...

Minatori Elton Debreshi – kandidati sindikalist për parlamentin shqiptar

Parë nga aspekti ekonomik kromi është metali më i rëndësishëm në Shqipëri. Aktualisht në qytetin e Bulqizës të Qarkut të Dibrës ekzistojnë 110 ndërmarrje,...

Arber Bullakaj u zgjodh në organin më të lartë drejtues të PS Zvicër

NJOFTIM PËR MEDIA nga Zëri progresiv dhe prointegra.ch Hilmi Gashi, Zvicër, 27 shkurt 2021 Në konferencën e sotme vjetore të Migrant*eve Socialdemokratë të PS Zvicër u...

Varfëria nuk është krim

E drejta për mbështetje në situatë emergjente është një e drejtë themelore. Kjo është e garantuar edhe në kushtetutë dhe është në dispozicion të...

Diaspora infuzion edhe për demokracinë e Kosovës

Kanë mbetur edhe pesë ditë deri në përfundimin e afatit për dorëzimin e fletëvotimeve përmes postës të paraparë nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ),...