20.3 C
Zurich
Sunday, June 16, 2024

Çifti Kallaba pritet nga Antonio Bellusci me flamurin e Kosovës

Këto ditë kolegu im Xhevdet Kallaba është në realizim të një vizite në Kalabri. Këtu po shkëpusim pjesë nga vizita e tij në ndalesën...

 “Festa e Plisit ”, me cak shpalljen: “Festë Mbarëkombëtare”

  Dje, më 28 Gusht 2022, për të 19-tën herë, Mali i Dajtit mbi Tiranë u kthye në vend pelegrinazhi për pjesëmarrës të shumtë...

Oda e Junikut, në vend të pleqnarëve, mirëpriti poetët mërgimtarë

  Kulla e Junikut me odën e saj famëmadhe në traditë e histori, dje ishte mikpritëse e dhjetëra e dhjetra krijuesve nga mërgata por edhe...

Ngritja e grave shqiptare drejt majave

Shtegtimi, ngjitja dhe në përgjithësi Alpinizmi është një ndër aktivitetet jo vetëm në dobi të shëndetit fizik e shpirtëror, por edhe atij social. Krahas...

Vëllezërit Kqira me Goldenbergun në Winterthur ngritën imazhin e gastronomve shqiptarë në Zvicër  

Në vazhdën e udhëtimeve për të prezantuar arritjet e e shqiptarëve në fusha të ndryshme në Zvicër, dy-tri ditë më parë me fotografin e...

Nga 19-21 gusht, Festivali Mbarëkombëtar i Folklorit “Rapsha 2022”- Malësia e Madhe  

Agjenda e sivjetme verore në trojet shqiptare do të jetë e përmbushur me shumë manifestime dhe ngjarje kulturore, për çka portali ynë prointegra.ch do...