19.5 C
Zurich
Tuesday, June 28, 2022

Edicioni i tetëmbëdhjetë i Panairit të Turizmit dhe Sportit

Më datën 5 - 6 Maj në qendër të Prishtinës organizohet edicioni i tetëmbëdhjetë i Panairit të Turizmit dhe Sportit. Kompania CEO - Congress...

Fillon gjysmësezoni i parë në serie 2 për Nerashté Ballerup

Ekipi futbollistik Nerashté Ballerup filloi me gjysmësezonin e parë në serie 2. Ekipi në fjalë është pjesë e Shoqatës shqiptare Nerashti - Denimark dhe...

FC Liria 1985 në Berlin drejt fitoreve të radhes

FC Liria 1985 është një klub futsalli i krijuar në vitin 1985 në Berlin. Sukseset e kësaj skuadre filuan në Gjermani në vitin 2016....

Dita Ndërkombëtare e Sportit për Zhvillim dhe Paqe në Kosovë

6 Prilli shënohet si Dita Ndërkombëtare e Sportit për Zhvillim dhe Paqe. Me fushatën “Jepi paqes një shans”, Kosovo Olympic Committee ftoi të gjithë...

Xhudistja nga Kosova, krenaria e shqiptarëve kudo në botë

  E lindur në Pejë, në Republikën e Kosovës, Kelmendi filloi të praktikonte artin e xhudos në vitin 1999, në qytetin e saj. Trajner në rrugëtimin e saj...

Legjenda e Boksit Elvir Muriqi fiton trofeun për arritje të jetës në Nju Jork

Përgatiti E.B. dhe Nexhmedin Syla, Nju Jork Elvir Muriqi është një legjendë e boksit, i njohur si “Kosova Kid” në ring. Ai u bë sportisti...