Roli i fëmijëve në pandemi po bëhet më i qartë

Përderisa nuk ka dyshim se fëmijët mund të infektohen me SARS-CoV-2, pyetjet ende mbesin pa përgjigjeje të plotë në lidhje me ngjitjen e sëmundjes...

MË SHUMË SE 10 000 RASTE TË REJA BRENDA  24 ORËVE NË ZVICËR

Këshilli Federal mund të shpallë masa të reja të sot. Një konferencë për shtyp është planifikuar për në orën 2:30 pasdite, në prani të...

Në Lozanë filluan transferimet e pacientëve midis spitaleve

Sot pas masave të reja përforcuese për ta luftuar shpërndarjen e Covid 19 që ishin marrë nga kantoni i Friburgut, kishim njoftuar se nesër...

Masa të reja kundër pandemisë në kantonin e Gjenevës

Nga nesër, 2 nëntor, ditë e hënë, që nga ora 19:00 do të hyjnë në fuqi masa të reja të cilat do të jenë...

Më e rëndësishme se kurrë ndonjëherë: Të ndalohet rritja e rasteve të infektimit.

Informacione të rëndësishme rreth koronavirusit të ri “Covid-19“ dhe rregullave për higjienën dhe sjelljen Më e rëndësishme se kurrë ndonjëherë: Të ndalohet rritja e rasteve të...

Koronavirusi – Çfarë duhet të bëni?

      Departamenti Federal i Punëve të Brendshme EDI Zyra Federale e Shëndetit Publik BAG  Fleta e fakteve Informacione të rëndësishme rreth Koronavirusit të ri dhe rreth fushatës "Kështu...