Masa të reja kundër përhapjes së pandemisë në gjithë territorin zviceran

Zvicra sot në situatë të ngjashme me Mbretërinë e bashkuar në fillim të dhjetorit, ndaj Këshilli federal sot në konferencën e radhës ka komunikuar...

Nga 46 raste dje, sot 88 raste të variantit të virusit britanik në Zvicër

Virusi i ndryshuar nga Mbretëria e Bashkuar dhe Afrika e Jugut është i pranishëm sot në njëmbëdhjetë kantone zvicerane dhe në Lihtenshtajn, përcjellin gazetat...

Mjeku ferizajas Fatmir Dalladaku, injekton vaksinën e parë anti Covid në Gjermani

Fotoja e ditës në Gjermani dhe jashtë saj ndërlidhet me emrin e mjekut  ferizajas, Fatmir Dalladaku, i cili sot i injektoi vaksinën e parë...

“Dhimbja e të jetuarit, që duhet të jetosh mirë, ia vlen të jetosh” ...

OPINION. Me valën e dytë të Covid-19, shoqëria në tërësi po përjeton vështirësitë e të jetuarit, shkruan sot kolumnisti i gazetës Le Temps, David...

CILAT JANË NË ZVICËR MOSHAT E PREKURA ME COVID19

Në Zvicër sot më 11 nëntor sipas Zyrës federale të shëndetit publik gjendja momentale e rasteve të reja me Covid19 vazhdon të jetë shqetësuese....

Kantoni i Bernit kërkon kufizimin e kontakteve

I shqetësuar për evolucionin e infektimeve me Covid-19, presidenti i qeverisë së Bernit ka përdorur YouTube për të përsëritur rëndësinë e respektimit të masave...