7.2 C
Zurich
Saturday, November 26, 2022

Vaksinimi kundër pandemisë në Zvicër – A do të ndodh kthesa e pritur

Ministri Alain Berset, javën e kaluar njoftoi se deri në muajin korrik në Zvicër do të arrijnë mbi tetë milion doza vaksinash nga dy...

SHPRESAT NË HORIZONTIN HELVETIK

Edhe në Zvicër sot më 12 mars është theksuar se ngritja e numrit të të infektuarve në vend, veçmas e atyre me variantet e...

KOSOVA DHE MAQEDONIA NË LISTEN E VENDEVE ME RREZIK TË LARTË TË COVID 19

  Zyra federale e shëndetit publik zviceran sot ka përditësuar listën e vendeve me rrezik të lartë të infektimeve me Covid 19. Nga Mirishahe Limani Hiler Ndër...

Mbi 90 raste serioze të efekteve anësore të raportuara në Zvicër

Që kur filluan vaksinimet kundër koronavirusit në Zvicer, Swissmedic ( Instituti zviceran i produkteve terapeutike), është informuar për 95 raste të efekteve anësore serioze.  Nga...

Zbutje e masave parandaluese të pandemisë në Zvicër

 Në takimet e fundit në një konferencë shtypi Këshilli Federal njofton se ai ka vendosur të hapë shitoret jo-thelbësore, muzetë, bibliotekat, kopshtet zoologjike dhe...

Kthimi nga Kosova në Zvicër

( Ose: Kujt i kërkohet rezultati negativ i testit PCR ?!) Shumë prindër që po përgatiten të kthehen nga Kosova në Zvicër pyesin se a...