25.2 C
Zurich
Saturday, August 13, 2022

TANI EDHE NËSE NUK KENI SIMPTOMA: TESTOHUNI PAS PUSHIMEVE.

TANI EDHE NËSE NUK KENI SIMPTOMA: TESTOHUNI PAS PUSHIMEVE. Falas në të gjitha pikat e testimit Edhe nëse nuk keni simptoma, ju mund ta mbartni vetë koronavirusin...

GJENDJA E COVDIT NË ZVICER : 3,126 raste të reja në 24 orët e...

Raporti i fundit i Zyrës federale të shëndetit publik zviceran (OFSP) tregon se kemi 3,126 raste të reja të shpallura në 24 orët e fundit...

Material informues mbi certifikatën Covid: Video sqaruese

Njerëzit e vaksinuar, të shëruar e rikuperuar ose të testuar negativisht mund të aplikojnë për një certifikatë COVID në formë letre ose në formë...

Koronavirusi: Zgjatja e Covid-it (Long Covid)

Pas lëngimit nga koronavirusi, disa njerëz shpesh ndiejnë pasojat e sëmundjes për javë ose muaj të mëtejmë. Shfaqja e pasojave të tilla të vazhdueshme...

Zvicër: Arsyet e vaksinimit

Sa është vaksinimi efikas dhe i sigurt? Çdo vaksinë ka nevojë për miratim dhe rekomandim në Zvicër. Për ta bërë këtë, ajo duhet të plotësojë...