Të paktën 115,000 profesionistë të kujdesit shëndetësor në botë kanë vdekur nga Covid19

Të paktën 115,000 profesionistë të kujdesit shëndetësor kanë humbur jetën nga Covid-19, tha të hënën drejtori i përgjithshëm i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH),...

Nga përmbajtja e konferencës për shtyp të Këshillit federal

Sot Këshilli federal në mbledhjen e tij të radhës për publikun zviceran ka dhënë disa njoftime të reja. Nga Mirishahe Limani Hiler, Gjenevë Ja përmbledhja e...

Mbi 90 raste serioze të efekteve anësore të raportuara në Zvicër

Që kur filluan vaksinimet kundër koronavirusit në Zvicer, Swissmedic ( Instituti zviceran i produkteve terapeutike), është informuar për 95 raste të efekteve anësore serioze.  Nga...

Gjeneva do të fillojë vaksinimin nga mosha 45-vjeç

Kantoni i Gjenevës ka njoftuar se po zgjeron fushatën e tij të vaksinimit. Personat nga mosha 45 vjeç tani do të jenë në gjendje...

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Sander)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Sander) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga...

TANI EDHE NËSE NUK KENI SIMPTOMA: TESTOHUNI PAS PUSHIMEVE.

TANI EDHE NËSE NUK KENI SIMPTOMA: TESTOHUNI PAS PUSHIMEVE. Falas në të gjitha pikat e testimit Edhe nëse nuk keni simptoma, ju mund ta mbartni vetë koronavirusin...