Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Sander)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Sander) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga...

Vaksinat: G7 dhe BE mund të dhurojnë më shumë se 150 milion doza për...

Vendet e G7 dhe anëtarët e BE do të jenë në gjendje të dhurojnë më shumë se 150 milion doza të vaksinave anti-Covid në...

Kantoni i Bernit kërkon kufizimin e kontakteve

I shqetësuar për evolucionin e infektimeve me Covid-19, presidenti i qeverisë së Bernit ka përdorur YouTube për të përsëritur rëndësinë e respektimit të masave...

GJENDJA E COVDIT NË ZVICER : 3,126 raste të reja në 24 orët e...

Raporti i fundit i Zyrës federale të shëndetit publik zviceran (OFSP) tregon se kemi 3,126 raste të reja të shpallura në 24 orët e fundit...

NË ZVICËR U ZBULUA RASTI I PARË I VARIANTIT BRAZILIAN

Dje, e marte, më 09 shkurt, Zyra Federale e Shëndetit Publik zviceran vuri në dukje se rastet e koronavirusit janë në rënie, por variantet...

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Pauline)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Pauline) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga...