3.2 C
Zurich
Saturday, February 24, 2024

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Slavica)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Slavica) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga...

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Pauline)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Pauline) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga...

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Sander)

Covid-19: Personat e prekur tregojnë historinë e tyre personale (Sander) Vaksina ju mbron nga sëmundja në gjendje të rëndë dhe pasojat afatgjata nëse sëmureni nga...

Rregullat e hyrjes në Zvicër

Kini parasysh në rastin e hyrjes në Zvicër.   Shumë të nderuar udhëtarë, për shkak të variantit shqetësues të virusit Omikron që nga data 4.12.21 vlejnë...

Fushata e re federale e informacionit: “Rregullat e sjelljes dimrit”

Komunikata e Entit Federal për Shëndetësi, Bernë, 7 dhjetor 2021 Ka filluar sezoni i ftohtë. Njerëzit gjithnjë e më shumë po qëndrojnë sërish brenda shtëpive,...

Së bashku të dalim nga pandemia / Gemeinsam aus der Pandemie

Të dalim së bashku nga pandemia Ndihmojeni vetëveten: Sa më shumë njerëz që vaksinohen në Zvicër, aq më shpejt do të përfundojë pandemia. Vaksinimi ju mbron...