17.5 C
Zurich
Sunday, June 4, 2023

Rrjeti i Bizneseve shqiptare për Zvicrën Qendrore , kryetar të ri zgjodhi Florim Useinin

Të shtunën, më 29 shkurt 2020, në Luzern u mbajt Kuvendi zgjedhor i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër- dega e Zvicrën Qendrore, degë...

“Ne duam vetëm atë që na takon”

Të kthyerit e Kosovës luftojnë për AHV/AVS-në e tyre (pensionin e pleqërisë dhe trashëgimtarëve) - sot vendos Këshilli Kombëtar Dhjetëra mijëra kosovarë që kanë punuar...

Arbër Bullakaj – Shqiponja me dy zemra

Asnjë politikan nuk i ka mbrojtur më shumë se politikani shqiptaro-zviceran, Arbër Bullakaj, futbollistët Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqirin në debatin e shumëpërfolur të...

Një shenjë e re klinike që mund të konsiderohet specifike për çdo Covid 19

Humbja e brutale e odoratit apo ndjesisë së aromave (anosmia) është observuar te disa pacientë me Covid 19 të moshave të reja të cilët...

Hilmi Gashi shënon emërime të suksesshme të njëpasnjëshme

Pas zgjedhjes në dy komisione federale, mbledhja e delegatëve të sindikatës Unia aprovoi zgjedhjen e Hilmi Gashit në Kryesinë Qendrore, pra bordin ekzekutiv të...

4) NATA E GJATË MES 25 E 26 MARSIT 1981 – KUR U NDAN...

Organika e Demonstratave të 1981 - Pjesa e IV Kujtime mbi ngjarjet mes 10 dhjetorit 1980 - 28 mars 1981! Abdullah Prapashtica, Kujtime në disa vazhdime,...