19.5 C
Zurich
Tuesday, June 28, 2022

Vuçiç i ‘alarmuar’: Po bëhet presion që Serbia ta njohë pavarësinë e Kosovës, po...

Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiç, ka folur ditën e sotme për për ftesën e 4 majit për vizitë në Berlin të marrë nga kancelari...

Mehmet Prishtina: SERBIA PO E PËRDOR GJUHËN E LUFTËS NDAJ KOSOVËS!

Serbia hapur po provokon dhe këtë po e bën para hundëve të ushtarëve të KFOR-it.  Deri më tani Beogradit nuk i është dërguar ndonjë...

MEMORIJA JONË KOLEKTIVE MERITON NJË RRAFSH MË TË KONSOLIDUAR INSTITUCIONALISHT DHE SHKENCËRISHT

Të kujtosh të kaluarën nuk mjafton, nëse nuk i shtojmë edhe segmentin e institucionalizimit të së djeshmes në emër të vrojtimit të së ardhmes....

Mehmet Prishtina: FITORJA E VUÇIQIT, LAJM JO I MIRË PËR KOSOVËN

Ka ndryshuar perceptimi i Perëndimit ndaj politikanëve në Beograd dhe tani nuk vlen më ajo formula e mëparshme: Sa më shumë radikalë të paarsyeshëm...

“Qëndrimi im nuk ka ndryshuar. Ne duam që Kosovës t’i jepet statusi i Republikës”

Me rastin e 41-vjetorit të demonstratave të vitit 1981, të cilat u zhvilluan nga 11 marsi deri në fillim të prillit 1981, e që...

Mehmet PRISHTINA: KOSOVA E VOGËL PA MIQË, NUK MUND TË KETË STRATEGJI TË MËDHA!

Nëse një Kryeministër nuk e viziton, bie fjala, Uashingtonin në vitin e parë të mandatit të tij, nuk mund të thuhet se ai po...