1.3 C
Zurich
Thursday, December 9, 2021

Pyetje e përgjigje nga bota e punës në Zvicër

A hiqet pagesa shtesë, nëse djali im ka pagë shegerti? David Aeby nga sektori juridik i Unia-s përgjigjet në pyetjet Tuaja nga bota e punës. Unë...

BSPK zotohet për angazhim dhe bashkëpunim sindikalist

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës përmbylli fazën e zgjedhjeve. Së fundi me 28 tetor 2017 në ambientin e Hotel Grandit në Prishtinë...

LIRI PËR PROF. DR. Sadri Ramabaja

Drejtuar: Qeverisë së Republikës së Kosovës Kombeve të Bashkuar për të Drejtat e Njeriut në Gjenevë Amnestisë Insternacionale SOLIDARIZIM - PROTESTË! LIRI PËR PROF. DR. Sadri Ramabaja Praktika e demokracisë...

Theatersudio „Aktrimi“  – STATION 17b

Bashkëatdhetarë të nderur, zonja e zotërinjë, Ju ftojmë, sidomos Ju që jetoni në St. Gallen e rrethinë, të merrni pjesë në shfaqjen e Theatersudio „Aktrimi“ ...

Botimi frëngjisht i librit «Mashtrimi i Madh» – në libraritë «Payot» të Zvicrës

Nga Alban Ismailaj Në raftet e Librarisë « Payot », që ka rrjetin më të madh të shpërndarjes së librit në tërë hapësirën frankofone të...

PROGREDIR: MUNDËSIA PËR ARSIMIMIN E MËTEJMË PROFESIONAL NË ZVICËR

Projekt Progredir u mundëson migranteve gra (tani në Bernë edhe migrantëve burra) nxënien e arsimimit parësor profesional. Është iniciuar nga Unia në vitin 2009...