1.3 C
Zurich
Thursday, December 9, 2021

Të jesh mjek shqiptar në spitalet zvicerane nuk është hipotekë negative

Theksoi kardiologu i njohur Dr. Florim Cucilin PD, në Kuvendin zgjedhor të Lidhjes së Mjekëve Shqiptarë në Zvicër, në praninë e rreth  80 mjekëve, ...

MOZAIKU ARTISTIK – Ekspozitë e jashtëzakonshme piktorit Sylë Muja

Në hapsirat e Ambasadës të Republikës së Kosovës në Bernë me 12 Mars 2018, eskpozitë e rrallë dhe e jashtëzakonshme, me mesazhe të fuqishme artistike. Punimet...

Profesor Astrit Leka certifikohet për promovimin e vlerave shqiptare në botë

Intelektuali, atdhetari dhe studiuesi i shquar shqiptar në Zvicër, profesor Astrit Leka (94 vjeçar), shpërblehet me certifikatë mirënjohjeje nga Ambasada e Shqipërisë me motivacion:...

Akademi përkujtimore për Skender Ibishin

Ftoheni të merrni pjesë: Të premten, më 6. Korrik 2018, në ora 12:00 Instituti Albanologjik i Kosovës, Prishtinë Gjithë jeta e Skender Ibishit që nga rinia e...

Në Kosovë, atë që nuk e bën shteti e bën “FENIKSI” i Ferizajt!

Kjo shoqatë humanitare që udhëhiqet nga Milaim Jashari, në saje të kontributeve bamirëse për dhjetë vjet ndërtoi 218 shtëpi nga të cilat gjysma me...

Demonstratë nacionale për barazi në paga dhe kundër diskriminimit

Ritmi i kërmillit në Zvicër përkitazi me barazisë në paga është bërë legjendar. Tani ne do të ushtrojmë presion: Me demonstratë kombëtare «#ENOUGH18» (#BOLLMO18)...