-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Përfitimet e vajit të bajameve për lëkurën

Bajamet kanë shumë përfitime shëndetësore dhe përdoren për të bërë vaj, i cili është një zgjidhje e shkëlqyeshme për lëkurën dhe flokët. Mund të përdoret...

Vlora, qytet i lashtë antik në Shqipëri

Të dhënat  arkeologjike  dhe  historike  tregojnë se qytetit i Vlorës bën pjesë në ato qytete që kanë lindur në periudhën antike. Gjurmët më të hershme...

Mont Blanc maja më e lartë në Francë

Mont Blank është maja malore e sistemit malorë të Alpeve, njëherit dhe maja më e lartë në Francë dhe maja e dytë malore për...

Gjuha gjermane më e folura në Bashkimin Evropian

Gjuha gjermane ose gjermanishtja (gjermanisht Deutsch) i takon degës se gjuhëve perendimore gjermane. Ajo është gjuhe më e folur në Bashkimi Evropian dhe renditet...

Rruga e qumështit, fotografuar nga fotografi Afrim Nevzadi në lartësi mbidetare 1948 metra

Nuk e dija se ekzistojnë orë të caktuara dhe emërtime të veçanta për nxjerrjen e fotografive në kohë të ndryshme. Falë fotografit Afrim Nevzadi...

Një rrënjë dafine nga vendlindja e Aristotelit

  Përshtypje nga një vizitë në Stageira, vendi i lindjes së filozofit më të madh të të gjitha kohërave, pra vendi i lindjes së Aristotelit,...