-1.8 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Shtatë shenja të hershme paralajmëruese të kancerit të prostatës

Ngjyra dhe shpeshtësia e urinës suaj është një sinjal i rëndësishëm për shëndetin tuaj. Urina normale dhe e shëndetshme zakonisht ka një ngjyrë të zbehtë...

Mont Blanc maja më e lartë në Francë

Mont Blank është maja malore e sistemit malorë të Alpeve, njëherit dhe maja më e lartë në Francë dhe maja e dytë malore për...

Ngritja e grave shqiptare drejt majave

Shtegtimi, ngjitja dhe në përgjithësi Alpinizmi është një ndër aktivitetet jo vetëm në dobi të shëndetit fizik e shpirtëror, por edhe atij social. Krahas...

Vlora, qytet i lashtë antik në Shqipëri

Të dhënat  arkeologjike  dhe  historike  tregojnë se qytetit i Vlorës bën pjesë në ato qytete që kanë lindur në periudhën antike. Gjurmët më të hershme...

Qyteti që për 65 ditë nuk do ta shohë dritën e diellit

Nis nata polare në Utqiagvik, qyteti më verior i SHBA, i cili ndodhet në Alaskë dhe për 65 ditë nuk do të shohë më...

Përfitimet e vajit të bajameve për lëkurën

Bajamet kanë shumë përfitime shëndetësore dhe përdoren për të bërë vaj, i cili është një zgjidhje e shkëlqyeshme për lëkurën dhe flokët. Mund të përdoret...