-1.8 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Bedri TAHIRI: MË E SHTRENJTË ËSHTË LIRIA SE JETA

                      (Të pandarë deri në përjetësi)  Luftë...luftë...luftë...dhe prapë luftë. Një emër që denbabaden na përcolli nëpër...

Blerim Rrecaj: Ecjakje dhe përshpërima pandemie (skica)

Lëmsh kohe ose nëpër valët e virusit Tregimet disi më kanë tërhequr gjithënjë. Që nga fëmijëria. Qysh kur dikush i afërt, a mysafir ka rrëfyer...

OBELISKU I THYER – Tregim nga Bedri TAHIRI

Nёse nё letёrsi nuk hyn dhe jeta jote, atёherё ti nuk di ç’tё shkruash. Dritёro Agolli Kolona e gjatë e motorizuar me mbi dyqind automjete: tanke, autoblinda,...