19.7 C
Zurich
Sunday, August 14, 2022

Tregim : GJALLË E I VARROSUR

Nga Hamza HALABAKU, Gjermani Pasditja e asaj dite, kur Shpendi ishte nisur për në punë, kishte qenë e trishtue­sh­me nga reshjet e shiut dhe bubullimat...

Blerim Rrecaj: Ecjakje dhe përshpërima pandemie (skica)

Lëmsh kohe ose nëpër valët e virusit Tregimet disi më kanë tërhequr gjithënjë. Që nga fëmijëria. Qysh kur dikush i afërt, a mysafir ka rrëfyer...