-2.3 C
Zurich
Wednesday, February 8, 2023

Bedri TAHIRI: MË E SHTRENJTË ËSHTË LIRIA SE JETA

                      (Të pandarë deri në përjetësi)  Luftë...luftë...luftë...dhe prapë luftë. Një emër që denbabaden na përcolli nëpër...

E premte, 4 qershor 1999, Kukës: Si e përjetoi dëbimin djaloshi Ylber Qusaj?`

Rrëfim nga Ylber Qusaj,16 vjeç, prej Pllajniku, Opojë:  “Fshati im është afër bjeshkës dhe shtrihet në Malin e Sharrit. Është një fshat i vogël me...

E martë, 1 qershor 1999, Kukës: Ata e kanë mendjen top për t’u kthye...

Këta njerëz po përpiqen ta marrin veten pak nga pak. Kur unë i them se ata e kanë mendjen top për t’u kthye në...

E hënë, 31 maj 1999, Kukës: Gazetarët e huaj s`arrin të hyjnë në Kosovë...

Gazetarët e huaj në këtë qytet kanë botën e tyre  të patrazueshme. Ata janë nga shumica e vendeve të botës dhe mund të them...

E mërkurë, 19 maj 1999: Halit Coka nga Kukësi u vra për lirinë e...

Më tregojnë se Halit Riza Coka (prej katundit Arrë n) u vra në Kosovë, në fushë të betejës.  Nga Ditari i shkrimtarit Petrit Palushi, Kukës  Agim...

E shtunë, 15 maj 1999, Kukës: Rrëfime rrëqethëse të gazetarit Demir Reshiti  

Krijuesi Demir Reshiti, pas mbërritjes në Kukës nisi bashkëpunimin me Radio Kukësin. Emisioni i parë që përgatiti ishte një kronikë për një fëmijë të...